Дата публікації:
06 грудня 2018
Кількість переглядів:
579
Поділитися:

Студенти та викладачі кафедри відвідали зустріч із представником офісу Уповноваженого Верховної Ради з прав людини

Викладачі кафедри журналістики та філології СумДУ Інна Сипченко й Тетяна Ковальова, а також студентки Валентина Немеш і Юлія Аніщенко 6 грудня відвідали зустріч із регіональним координатором взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Іриною Білик.

На заході також були представники правозахисних організацій Сумщини, програми розвитку ООН в Україні та Української Гельсінської спілки з прав людини.

Ірина Білик розповіла про роботу регіонального представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, яке відслідковує дотримання конституційних прав і свобод людини і громадянина.

Представники програми розвитку ООН в Україні та Української Гельсінської спілки з прав людини поділилися результатами досліджень у сфері прав людини та планами роботи на майбутній рік.

Обговорювали питання роботи правозахисних структур, освітнього напряму та просвітницьвої діяльності ЗМІ.

Студентки нашої кафедри презентували конкурсне відео з фестивалю «Медіафест: Праволюдяність», яке отримало відзнаку Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, та поділися досвідом роботи зі студентами-журналістами в університеті.

«Такі зустрічі є корисними і важливими. Зміни в Україні потрібно починати з себе, і ми тут, аби хоч якось вплинути на зміну ситуації з дотримання прав людини в Україні», – коментує Юлія Аніщенко.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.