Дата публікації:
24 листопада 2018
Кількість переглядів:
649
Поділитися:

Перемогу відразу в двох номінаціях здобула навчальна телестудія «СтудTV “11 поверх”» кафедри журналістики та філології СумДУ на XIV Всеукраїнському конкурсі телевізійних програм «Світ спорту»

На розгляд журі конкурсу, у складі якого відомі тележурналісти, діячі культури та мистецтв, видатні спортсмени-олімпійці, надійшло більше ста телевізійних робіт із майже сорока організацій України.

Участь і перемога для наших викладачів та студентів особливо важлива і знакова, адже серед конкурсантів – переважно професійні телеорганізації.

Церемонія нагородження відбувалася в Університеті державної фіскальної служби (Ірпінь, Київська область). Від навчальної телестудії «СтудTV “11 поверх”» на XIV Всеукраїнському конкурсі телевізійних програм «Світ спорту» подано два матеріали, і обидва здобули нагороди.

Авторський репортаж магістра з журналістики Артема Проходи «Музей олімпійської слави» відзначений спеціальним Дипломом у номінації «За краще розкриття ідей олімпізму».

Інша робота – відеонарис «Досконалість руху», розповідає про розвиток і популярність у Сумах спортивної аеробіки – стала Лауреатом у номінації «Спорт для всіх». Підготували його студентка 4-го курсу спеціалізації «Переклад» Ксенія Чорна та оператор бакалавр «Журналістики» Богдан Черняков.

– Відеонарис вирізняється з-поміж інших, найперше, хорошою, професійною режисурою, – прокоментувала член журі конкурсу, голова Сумського відділення Національного олімпійського комітету Олена Петрова.

Виробництво фільму відбувалося за сприяння та допомоги громадської організації «МедіаКомпас», що діє при кафедрі журналістики та філології СумДУ, та особисто президента Федерації зі спортивної та фітнес-аеробіки в Сумській області Оксани Дубинської. 

Нагадаємо, що наші студенти вже посідали призові місця на конкурсі "Світ спорту" в 2016 та 2013 роках.

Раїса Стоян, керівник навчальної «СтудTV “11 поверх”»

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.