Дата публікації:
21 листопада 2018
Кількість переглядів:
881
Поділитися:

Студенти кафедри журналістики та філології відвідали тренінг генерального продюсера «UA:Українське радіо», диктора та радіожурналіста Дмитра Хоркіна «Радіо як медіа та бізнес: стандарти, цінності, тренди». Захід відбувся в КНУ ім. Тараса Шевченка

Тренінг розпочався з лекційної частини, під час якої учасники ставили запитання спікеру. Дмитро Хоркін розповів про радіобізнес в Україні, сьогоднішні особливості роботи радіожурналіста та зміни в майбутньому. Учасники дізналися, як радіоконтент може поширюватися на телевізійній та цифрових платформах.

Крім того, спікер поділився принципами успішної роботи радіо. На його думку, персоніфікованість медіа, адресність та здорова ретроградність є найважливішими.

Друга частина тренінгу була практичною. Студенти дізналися про особливості публічного виступу, а після  моделювали роботу інтерв’юера та використовували поради тренера щодо роботи радіоведучого. Наприкінці тренінгу учасники отримали сертифікати та подарунки.

«Від тренінгу й від тренера я в захваті. Приємно, що людина з таким досвідом роботи на радіо поділилась своїми знаннями і розказала, як застосовувати їх на практиці. Думаю, що в майбутньому користуватимуся порадами спеціаліста й матиму з цього бажаний результат», – розповіла студентка-журналістка четвертого курсу Богдана Шевченко.

Віта Христюк, ЖТ-51

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.