Дата публікації:
01 червня 2018
Кількість переглядів:
879
Поділитися:

Наприкінці травня у вихованців гуртка журналістики для старшокласників відбувся випускний: 16 слухачів курсу з основ журналістики отримали сертифікати про успішне завершення навчання, а також поділилися враженнями від навчання у Школі журналістики СумДУ

Корнієнко Ксенія: «Заняття у Школі журналістики були для мене цікавими, не нудними. Було важко знайти час для занять, адже у школі – велике навантаження, але я рада, що змогла багато часу приділити журналістиці».

Аріна Столбцова: «У Школі журналістики ми намагалися дізнатися щось нове, ми старалися і, сподіваюся, нам все ж вдалося чомусь навчитися. Інколи просто не вистачало фізичних сил, але на заняттях завжди отримувала знання та заряд енергії».

Михайло Отич: «За цей рік я навчився краще писати, розбиратися в жанрах журналістики, створювати матеріали у різних жанрах, а головне – не довіряти першій ліпшій інформації, яка потрапляє на очі».

Роман Горбань: «Думаю, для мене все тільки починається й для того, щоб чогось досягти, треба багато практикуватися. Дуже вдячний тій атмосфері, яка була на заняттях, вона налаштовувала на роботу».

Алла Малюк: «Мені вдалося перебороти страх брати інтерв’ю у незнайомих людей. Дуже вдячна, що у Школі журналістики в нас була справжня команда, в якій було приємно працювати».

Емма Ніколетта Серсел: «У Школі журналістики мені вдалося перебороти свої страхи. По завершенню року я впевнена, що хочу працювати у галузі журналістики й надалі. Дуже вдячна своїй групі за роботу, адже кожен вніс свій вклад у той результат, який ми сьогодні маємо».

Також протягом року тривав конкурс на звання кращого вихованця групи, для цього треба було регулярно відвідувати заняття та виконувати завдання викладачів. Кращим у групі першого року навчання став Михайло Отич, а у старшій групі – Аріна Столбцова.

Одинадцятикласники, на яких цього року чекає вступна кампанія, отримали сертифікати творчого заліку, вони дають можливість вступати до Сумського державного університету на спеціальність «Журналістика».

Не зважаючи на те, що випускний відбувся, робота Школи триватиме й у червні. Так, наприклад, найближчим часом вихованці гуртка візьмуть участь у міському заході «Журналістика: вчора, сьогодні, завтра» з нагоди Дня журналіста.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.