Дата публікації:
25 квітня 2018
Кількість переглядів:
1278
Поділитися:

Сьогодні оголосили переможців ІV регіонального конкурсу буктрейлерів, який проводився на кафедрі журналістики та філології СумДУ

Цьогоріч журі вирішило не присуджувати перше місце. З дипломом другого ступеня перемогла студентка третього курсу спеціальності "Реклама і зв'язки з громадськістю" Катерина Коваленко, яка створила буктрейлер за книгою "Поспішай любити" Ніколаса Спаркса.

"У сучасному світі таке чисте кохання трапляється дуже рідко, адже більшість хоче в першу чергу забезпечити своє життя, – говорить Катерина. – І тому коли постане вибір, обрати доброго й бідного чи пихатого й багатого, дівчата оберуть другий варіант і стануть заручницями "золотої клітки". Саме ця книга показує, як кохання може стати важливішим, ніж гроші та змінити життєві принципи".

Третє місце віддали третьокурсниці спеціальності "Журналістика" Дарії Теницькій за буктрейлер до твору Ернеста Хемінгвея "Старий і море".

Загалом на конкурс надійшли в основному відеороботи до зарубіжної класики. Наступного року організатор конкурсу старший викладач кафедри журналістики та філології СумДУ Надія Подоляка планує заохотити студентів створювати буктрейлери до книг українських авторів.

Усі роботи можна переглянути на Youtube-каналі Надії Подоляки.

 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.