Дата публікації:
03 березня 2018
Кількість переглядів:
798
Поділитися:

Магістри факультету ІФСК спеціальностей "Журналістика" та "Медіакомунікації" 28 лютого отримали дипломи

Зокрема цього року відбувся перший у Сумах випуск магістрів, які навчалися за освітньою програмою «Реклама та зв’язки з громадськістю» (у межах спеціальності "Журналістика").

Крім дипломів, дехто зі студентів отримав грамоти за відмінне навчання, успіхи в науковій діяльності та участь у культурно-мистецькому житті університету: Іван Бондаренко, Олександра Токар, Вадим Яременко, Єлізавета Щербак, Марина Кравченко, Олександр Ковальов та інші.

Випускники та викладачі обмінялися теплими спогадами та побажаннями.

«Коли я на першому курсі отримала трійку, то вирішила, що навчання - це не моє, але зараз я вже магістр та маю роботу за спеціальністю, і хочу подякувати за це Ярославу Васильовичу», - розповіла випускниця Марина Кравченко, яка отримала диплом з відзнакою за освітньою програмою "Реклама і зв'язки з громадськістю".

У свою чергу керівник секції "Реклама і зв'язки з громадськістю" кафедри журналістики та філології СумДУ Ярослав Яненко сказав: «Я сподіваюсь, що ці унікальні дипломи (а вони дійсно унікальні, бо вони перші, ні в кого поки що таких не має - користуйтеся цим) допоможуть вам побудувати кар’єру, власне життя. Це були гарні п’ять з половиною років. Дякую, що ви у нас були. Сподіваюся, що ми будемо підтримувати зв’язки».

Бажаємо нашим випускникам наснаги та творчого ентузіазму, адже їхні професії цього потребують.

Даніїл Трубачов, ЖТ-61

 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.