Дата публікації:
27 січня 2018
Кількість переглядів:
1402
Поділитися:

Cтуденти й викладачі кафедри журналістики та філології СумДУ 23 січня взяли участь у тренінгу «Самопрезентація та переконання в журналістиці». Його проводила Інна Пенчук – професор, завідувач кафедри журналістики Класичного приватного університету (Запоріжжя), автор і ведуча телепрограми для дітей «Маленькі дорослі» на «Телеканал Z»

Мета тренінгу – навчити майбутніх журналістів та рекламістів презентувати себе, привертати та утримувати увагу аудиторії.

Інна Пенчук розповіла, що головні аспекти роботи з аудиторією – обов’язково встановлювати зоровий контакт з більшістю присутніх; не показувати, що хвилюєшся, і не вибачатися за це; говорити «це дуже важливо», щоб привернути увагу аудиторії до ключової ідеї.

Тренер запропонувала низку вправ на закріплення знань.

«Дуже сподобались корисні вправи, а також важливість теми тренінгу для журналістів. Я дізнався про методи привертання уваги аудиторії та про деякі особливості роботи рекламіста», – розповів першокурсник Олексій Туча. 

«У мене іноді виникали труднощі при роботі з великою аудиторією, але цей тренінг підштовхнув мене на подальший розвиток і, можливо, тепер буде виникати менше проблем із виступами», – зазначила першокурсниця Ярослава Ганжа.

 

Вишняк Лейла, ЖТ-71

Фото: Людмила Дудченко

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.