Дата публікації:
30 грудня 2017
Кількість переглядів:
859
Поділитися:

Журналіст проекту "Афіша.Суми" Дар’я Данілова провела сьогодні майстер-клас із технології інтерв’ю для вихованців першого року навчання Школи журналістики СумДУ. Даша – випускниця Школи журналістики 2016 року, тому з радістю погодилася поділитися з «акулятами пера» своїм чотирирічним досвідом інтерв’ювання

Даша зі школярами спершу згадала теорію – що таке інтерв’ю, які бувають його види, які існують питання та з якою метою їх має ставити журналіст. Звернула увагу на підготовку до інтерв’ю як надзвичайно важливу частину роботи журналіста, а також підказала, які запитання краще не ставити співрозмовнику, щоб не зіпсувати свій імідж.

Тренерка разом з вихованцями школи розібрали один приклад інтерв’ю, який визнали не досить вдалим. З’ясували, які помилки зробив журналіст і чого краще уникати надалі у своїх інтерв’ю.

Наостанок Даша Данілова побажала початківцям удачі, а також намагатися використовувати всі можливості, що будуть з’являтися на шляху: писати матеріали, відвідувати заходи, навчання й тренінги, адже ніколи не знаєш, що чекає на тебе за дверима, можливо, це твій унікальний шанс?

 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.