Дата публікації:
14 серпня 2017
Кількість переглядів:
1192
Поділитися:

Учасники з Харкова, Конотопа й Сум отримали сертифікати про завершення інтенсивного курсу навчання в Міжнародній школі блогерів та громадських журналістів

Підсумок десятиденної колективної роботи “школярів”- кілька мультимедійних медіапроектів на суспільно важливі, резонансні теми. Ну, і на завершення, звісно,  щирі зізнання, вдячність навзаєм та фотосесія на згадку. Позаду не лише навчання, а й екскурсії на канал “UA: Суми”, в музей Антона Чехова, неформальне спілкування за філіжанкою кави, прощальна вечірка в ресторані та багато іншого.

Особлива подяка організаторам проекту – ГО “Інститут розвитку регіональної преси“ (Київ) та “Інтерлінк Академії” (Гамбург, Німеччина).

Насамкінець привітати випускників приїхав засновчий директор цієї організації, пан Вернер Егерт. “Ми вважаємо за потрібне розвивати блогерство й громадську журналістику для того, щоб не лише професіонали розповідали людям те, що відбувається у світі, але й щоб звичайні пересічні громадяни могли це зробити зі своєї перспективи, зі своєї точки зору”– повідомив в інтерв`ю студТV “11 поверх” Вернер Егерт.

“Небайдужі люди – самі собі влада”, – наголошує головний редактор агенції “Четверта влада”, тренер медіапроекту Володимир Торбіч.

“Я думаю, що цьогорічна літня школа стане початком великої співпраці, передусім, із німецькою організацією "Інтерлінк Академія"”, – додає завідувач кафедри журналістики, професор Олена Ткаченко.

Фінансову підтримку проекту надає Міністерство іноземних справ Німеччини. Сумській школі блогерів передувала чернівецька та запорізька, ну а наразі до проекту долучилася ще й Полтава.

Раїса Стоян, провідний фахівець кафедри журналістики та філології

 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.