Дата публікації:
06 квітня 2017
Кількість переглядів:
1710
Поділитися:

Студентка четвертого курсу спеціальності «Журналістика» Сумського державного університету Марія Лагута виборола дві перемоги.

У Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з напряму «Гендерні дослідження» дівчина посіла друге місце. Марія представила роботу «Гендерні смисли концепту любов у сучасному художньому дискурсі». Науковий керівник – к. пед. наук, доцент кафедри журналістики та філології СумДУ Ольга Садовнікова. Конкурс проходив у Бердянському державному педагогічному університеті. На розгляд комісії надійшло 76 студентських наукових досліджень.

За кілька днів Марія Лагута отримала нову перемогу – друге місце на Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Журналістика». Олімпіада проходила у Дніпровському національному університету імені Олеся Гончара. За першість змагалися більше 80 студентів зі всієї України. Честь університету дівчина захищала разом зі студенткою-рекламісткою Дар’єю Слизькою, яка теж показала високий рівень знань (секція «Реклама та зв’язки з громадськістю»).

Щодо своїх вражень від участі в наукових змаганнях Марія говорить:

- Участь у подібних конкурсах – це досвід, який вчить бути сильнішою, нестандартно мислити та розвиватись у наміченому напрямку. Під час науково-практичної конференції у Бердянську я не тільки представила роботу, але й дізналась чимало нового від інших учасників. Тоді як олімпіада у Дніпрі дозволила ще раз перевірити знання з журналістики. Також я познайомилась з цікавими та неординарними студентами з усієї України і знайшла поміж них друзів.

Дар’я Кириченко, ЖТ-31

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.