Дата публікації:
23 листопада 2016
Кількість переглядів:
988
Поділитися:

Учасники Школи журналістики СумДУ взяли сьогодні участь у майстер-класі психологічної служби Сумського Палацу дітей та юнацтва «Як не зробити з мухи слона: техніки реагування на стресові ситуації».

Тренером виступила психолог ПДЮ Альона Осюхіна. Вона розповіла школярам, що таке стрес та як можна реагувати на нього. Учасники в малих групах відпрацювали стратегію ділового підходу до реагування на нетипові життєві ситуації.

Відгуки юних журналістів засвідчили, що майстер-клас був корисним. Ксенія Корнієнко розповіла: «Запам’яталося все, що прозвучало під час майстер-класу, впевнена, що здобуті знання та навички дуже знадобляться як в журналістиці, так і в житті. Вдячна за корисний роздатковий матеріал, у якому є питання, через які бажано пропускати нетипові ситуації, щоб краще розуміти їх. Дякую за можливість відвідати такий захід».

Заняття в Школі журналістики присвячені не лише основам створення тексту, роботі з джерелами інформації та перевірці фактів, школярі беруть участь у тренінгах, семінарах, форумах, щоб розвиватися та самовдосконалюватися. Відтепер для юних журналістів кожна нетипова ситуація – не привід для паніки, а корисний внутрішній ресурс.

Нагадуємо, що заняття в Школі журналістики СумДУ проходять щочетверга о 16:30 на кафедрі журналістики та філології в аудиторії Г-1109.

Марина Осюхіна, керівник Школи журналістики СумДУ

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.