Дата публікації:
10 листопада 2016
Кількість переглядів:
1410
Поділитися:

Кафедра журналістики та філології не лише написала Всеукраїнський радіодиктант національної єдності, а й разом з представниками інших факультетів долучилися до участі в мовно-літературному квесті. Змагання спеціально до Дня української писемності та мови розробило Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених (НТСА) факультету ІФСК.

Аспіранти, магістранти та бакалаври з різних факультетів у складі п’яти команд вирішували на швидкість мовно-літературні головоломки. Долаючи безліч сходів, розгадуючи номер потрібної аудиторії, перебігаючи із корпусу до корпусу, студенти змагалися за перемогу.

Зрештою всі команди зібралися в фінальному пункті – літературній вітальні, де на них уже чекали гаряча кава та печиво. Там же відбулося й нагородження переможців. Фіналісти отримали дипломи та призи від НТСА університету та студентського ректорату.

– Набігалися ми знатно на цьому квесті. Емоції цікаві. Узагалі змагання згуртовує, адже ми всі були незнайомі між собою, а вже коли втретє пішки піднімалися на 11 поверх – аж здружилися. Квест змусив згадати давно забуті вірші, прорахувати весь алфавіт, позмагатися з іншою командою за пальму першості. Але то пусте, важливіше, що ми чудово провели час, – ділиться враженнями учасниця команди-переможниці, магістрантка спеціальності «Медіакомунікації» Олександра Токар.

Ідею проведення мовно-літературного квесту в День української писемності та мови учасники сприйняли позитивно, тож варто очікувати запровадження нової традиції.

Іван Бондаренко, МДм-61, секретар НТСА факультету ІФСК

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.