Дата публікації:
27 жовтня 2016
Кількість переглядів:
932
Поділитися:

Магістранти спеціальності «Медіакомунікації» кафедри журналістики та філології СумДУ відвідали виставку робіт Сумського міського фотоклубу «Імпульс». Фотовиставка представлена в Сумській муніципальній галереї.

Колекція з промовистою назвою «Антологія світла» представляє роботи 13 фотографів клубу: Валерії Бершової, Вікторії Васильєвої, Наталії Виноградової, Вікторії Грицик, Наталії Ковальової, Сергія Краснянського, Катерини Місенгевіч, Олександра Миколенка, Юлії Опанасюк, Ігоря Ройченка, Ірини Сіренко, Володимира Хвостика та Сергія Чепульського.

Експозиція знайомить глядачів із різними творчими прийомами фотографії, які допомогли художникам виразити любов до людей, тварин, віддзеркалити красу ландшафтів. Тематика й жанрові особливості, до яких зверталися автори, – різні. Це переважно портрети, пейзажі, також представлено анімалістичний твір, натюрморт. Фото є і кольорові, і чорно-білі.

«Виставка вразила чуттєвістю й образами. Кожної фотографії хотілося токартися, а для мене це найбільше мірило та показник якості знімку. Взагалі корисно ходити на такі виставки, це розвиває людину не тільки інформаційно, а й образно», – ділиться враженнями студентка МДм-61 Олександра Токар.

«Не всі знімки вразили, не всі вдалося зрозуміти, але серед різноманітних задумів, стилів, кольорових гам знайшлися ті світлини, що таки зуміли виділитись і запам’яталися. Насправді, кожен може знайти собі там щось до душі», – розповідає Іван Бондаренко.

Марина Пільтяй, МДм-61

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.