Дата публікації:
15 вересня 2016
Кількість переглядів:
1824
Поділитися:

Авторський колектив літературно-мистецього альманаху «Українська хвиля» 15 вересня зустрівся зі студентами-журналістами. Захід організували заступник завідувача кафедри журналістики та філології Ольга Садовнікова та бібліотекар Алла Крекшина.

Зустріч відбулася в літературній вітальні й присвячувалася виходу шостого альманаху на честь двадцять п’ятої річниці Незалежності України.

Засновником літературного об’єднання є Петро Товстуха  глухівчанин, член Національної спілки письменників України. Він повідомив, що альманах видається за підтримки таких відомих людей, як Ада Роговцева та Володимир Яворівський. Збірка презентує творчі доробки і відомих письменників Сумської області, і початківців. Тож Петро Товстуха запропонував і нашим студентам подати свої твори до наступного випуску альманаху.

До нас завітали письменники з Глухова, Ромнів, Лебедина та Сум. Олександр Жуль, Анатолій Печений, Леонід Лещенко, Тетяна Лісненко, Валентина Кривенчук, Ольга Воробйова, Віталій Меланич, Ірина Колтакова, Надія Позняк Віталій Симоновський (професор кафедри МДМ СумДУ) невимушено спілкувалися з майбутніми журналістами. Студенти захоплено слухали поезії з авторських уст про воїнів АТО, героїв Небесної Сотні, історичних діячів, а також мали можливість відчути ніжність, неповторність ліричної поезії.

Юлія Волкова, МДм-61

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.