Дата публікації:
06 червня 2016
Кількість переглядів:
998
Поділитися:

Фільм «Олімпійська хода Голубничого», відзнятий кафедрою журналістики та філології СумДУ і ТОВ «Телекомпанія СТС», був відзначений як найкращий на ХІІ Всеукраїнському конкурсі телевізійних програм «Світ спорту», який проводить Національний олімпійський комітет України.

Цього року ХІІ Всеукраїнський конкурс телевізійних програм «Світ спорту» був приурочений до 25 річниці Олімпійського комітету України. На конкурс надійшло 57 робіт з 21 регіону України. Поважне журі, серед членів якого були відомі українські спортсмени, оцінювало роботи в трьох основних та сімох спеціальних номінаціях.

Фільм, створений сумчанами, став найкращим у номінації «Особистість у спорті». Його автора, студента спеціальності «Медіакомунікації» Дмитра Шпірка, журі конкурсу відзначило спеціальною номінацією «Краща авторська робота».

Телепередача «Олімпійська хода Голубничого» – про легендарного сумчанина-легкоатлета Володимира Степановича Голубничого. Він багато разів встановлював світові рекорди у спортивній ходьбі, але, не зважаючи на приголомшливі успіхи, і до сьогодні залишається відкритою, простою у спілкуванні людиною.

Видатному спортсменові 2 червня виповнилося 80 років, з чим кафедра журналістики та філології його щиро вітає!

Нагадаємо, що 2013 року студенти кафедри журналістики та філології СумДУ вже брали участь у конкурсі (тоді це був Х Всеукраїнський конкурс телевізійних програм «Світ спорту») й посіли призові місця з програмою «Проти течії».

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.