Дата публікації:
02 квітня 2016
Кількість переглядів:
991
Поділитися:

Інформаційний стенд кафедри журналістики та філології СумДУ поповнився новими грамотами: студентка магістратури з «Медіакомунікацій» Олександра Завіткова вдруге за цей рік стала переможницею, тільки вже на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт у галузі «Слов’янські мови і літератури (у тому числі – російська мова і література), який проходив у Запорізькому національному університеті 29–30 березня.

У Запоріжжі цей конкурс проводиться вже другий рік поспіль. Цього разу в конкурсі брали участь юні науковці з Києва, Одеси, Кривого Рогу, Дніпропетровська, Хмельницька, Вінниці, Мелітополя, Бердянська і, звичайно, Сум. На попередньому етапі конкурсного відбору свої роботи представили всі виші України, де вивчається славістика, і вимогливе журі обрало серед них найкращі, у тому числі й роботу Саші «Інтерпретація концепту  «любов» у  новелах Ірен Роздобудько», виконану під керівництвом д. філол. н., професора, завідувача кафедри журналістики та філології Олени Ткаченко.

Окрім напруженої роботи, на учасників конференції чекала екскурсія студмістечком Запорізького національного університету, зокрема відвідини його музею, де гостям розповіли про історію та сьогодення вишу. До того ж, усім охочим організували екскурсію Запоріжжям та поїздку на Хортицю до історичного музею.

Як саме місто, так і університет виявилися гостинними та привітними, – говорить Олександра. – Можливо, саме це й допомогло мені отримати перемогу, адже дуже важлива атмосфера навколо. Звичайно, хвилювалася, проте була оптимістично налаштована, і, як виявилося, недарма. Удруге впевнююсь, що такі конференції – дуже корисний досвід. І я рада, що його отримала.

Вітаємо Олександру та Олену Григорівну й бажаємо нових перемог!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.