Долучилися до наукового обговорення сучасної медіареальності

18 березня 2024
Викладачі й аспіранти кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ взяли участь у Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «Медіареальність у часи інформаційних війн».

Андрій Куликов: Сумщина дала приклад усій Україні

12 березня 2024
12 березня 2024 року здобувачі освіти й викладачі кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ працювали онлайн із Андрієм КУЛИКОВИМ – українським журналістом, редактором, радіоведучим, телеведучим, актором, медіаекспертом та медіатренером, членом редакційної ради й ведучим Громадського радіо, головою Комісії з журналістської етики.

«… наші напрацювання вагомі в журналістській освіті України»

10 березня 2024
Завідувач кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ Володимир САДІВНИЧИЙ та магістрантка Анна НАУМЕНКО працювали на конференції «На сторожі суспільних змін: виклики медіасфери-2024», організованої Школою журналістики та комунікацій Українського католицького університету.

«Біль у ногах і смак піску в роті»: пройшов турнір із паркового волейболу

06 березня 2024
Здобувачі освіти кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ взяли участь у турнірі з паркового волейболу на піску. Захід відбувся у волейбольному центрі університету за ініціативи студентського самоврядування факультету ІФСК.

Навчальний етап фестивалю пройдено, час творити!

06 березня 2024
Завершився п’ятий і останній медіа-урок школи фестивалю «Медіасвіт веде у всесвіт», організованого кафедрою журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ для юних журналістів Сумщини та Рівненщини. Медіа-урок із теми «Напиши так, щоб хотілося читати!» провела доцентка кафедри, голова ГО «Сумський прес-клуб», заслужена журналістка України Алла ФЕДОРИНА.

«Леся Українка та Володимир Сосюра їх точно вітали б!»

05 березня 2024
Студенти й викладачі кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ взяли участь у конкурсі «Мовний СумДУ». Захід зібрав на змагання школярів і студентів. Команду учнів «Профі з України»  представляли семеро гуртківців Сумського палацу для дітей та юнацтва. П’ятірка студентів, більшість із яких представники нашої кафедри, назвали свою команду «Мученики».

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.